Last news in Fakti

19 Август, 2023 18:30 1 027 1

Наставникът на Аякс за Лудогорец: Добър отбор са и с много скорост, ще ни бъде трудно

  • аякс-
  • морис стайн-
  • лудогорец-
  • футбол

Първият мач е в Разград на 24 август, а реваншът е седмица по-късно в Амстердам на „Йохан Кройф Арена“

Наставникът на Аякс за Лудогорец: Добър отбор са и с много скорост, ще ни бъде трудно - 1

Наставникът на нидерландския гранд Аякс – Морис Стайн, коментира предстоящите мачове на отбора му с българския шампион Лудогорец от плейофите на турнира Лига Европа. Първият мач е в Разград на 24 август, а реваншът е седмица по-късно в Амстердам на „Йохан Кройф Арена“.

Треньорът на славния европейски шампион засегна темата за мача с „орлите“ по време на пресконференцията си преди мача на Аякс срещу Екселсиор от втория кръг на Ередизиви.

Той е доволен, че Лудогорец е отстранил Астана, тъй като по този начин тимът му ще пътува по-малко за гостуването си:

„Това пътуване няма да бъде толкова дълго и тежко, отколкото ако трябваше да отидем до Казахстан. Щастлив съм за това“, заяви Стайн.

„Имаме достатъчно информация за мача срещу тях. От това, което видях, Лудогорец е добър отбор с много скорост и индивидуално качество в предни позиции. Вкараха красиви голове. Труден съперник, но ще видим в четвъртък“, каза още Стайн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    Всичко се Решава на Футблния терен а Домус да се ЗАСРАМИ НАПРАВИ ДИЕМИТЕ ПЛАТЕНИ бЕЗПЛАТНО мОЖЕ ДА СЕ сЛУША ПО дАРИК рАДИО ПО нЕТА ИЛИ АКО ИМАШ чЕСТОТИ оБХВАТ