Last news in Fakti

19 Август, 2023 21:06 1 229 9

Берое победи Славия за едно полувреме

  • берое-
  • славия-
  • футбол

Берое беше по-активният отбор през цялото време и заслужено се поздрави с трите точки, като проблемите при "белите" в защита бяха наистина сериозни

Берое победи Славия за едно полувреме - 1

Берое победи Славия с 3:0 в Стара Загора в мач от 6-я кръг на efbet Лига. Попаденията за тима от Стара Загора бяха дело на Лусиано Скуадроне и на два пъти точен беше Майк Севайос. Берое беше по-активният отбор през цялото време и заслужено се поздрави с трите точки, като проблемите при "белите" в защита бяха наистина сериозни. С тази победа Берое е вече 3-и с 13 точки, докато Славия остава на незавидната 12-а позиция с 4 пункта на сметката си.

В 15-а минута Йон Бакеро изпълни чудесно пряк свободен удар, като стреля над стената, но опитът му премина на сантиметри над напречната греда на Ачинели. Само две минути по-късно Берое изпълни корнер по великолепен начин, а Лучиано Скуадроне се извиси високо, за да засече подаването, като насочи топката по страхотен начин, оплитайки я в мрежата, докато Николай Кръстев гледаше безпомощно.

Десетина минути преди края на първата част Йон Бакеро направи индивидуален рейд, като навлезе в наказателното поле с топка в крака и опита техничен фалцов удар с десния крак, който премина покрай левия страничен стълб на Ачинели.

В 39-а минута Берое организира нова атака като по учебник, при която Едвин Ласо бе изведен зад гърба на противниковата защита и веднага намери своя съотборник Майк Севайос на чиста позиция, а нападателят успя да отбележи с едно докосване, удвоявайки аванса на своя отбор.

Само три минути след това резултатът стана класически! Густаво Каскардо стигна до отбита топка на фланга и достави ново чудесно центриране към непокрития Майк Севайос, който насочи перфектно удара си с глава, за да направи резултата 3:0.

Секунди по-късно Вини Трибуле също можеше да се разпише, след като получи великолепно подаване, но изстрелът с глава на нападателя не бе точен.

В 61-а минута Славия имаше чудесна възможност, след като Ертан Томбак намери на точката на дузпата Галин Иванов, който стреля в гредата, а на празна врата Йон Бакеро не успя да довкара топката.

Галин Иванов отново бе много активен, като се пребори за топката в наказателното поле в 68-а минута, като се обърна рязко и отправи удар в близкия ъгъл на Ачинели, но кълбото профуча встрани от лявата греда. В добавеното време Галин Иванов получи чудесна топка и опита да стреля с десния си крак, но имаше рикошет и топката премина на сантиметри от напречната греда на Берое.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    Браво
  • 2 Ани

    6 1 Отговор
    Няма твое няма мое само Берое

    Коментиран от #5

  • 3 АЛФА РОМЕО

    5 0 Отговор
    Победа Берое Оле
  • 4 кУмУнист

    2 3 Отговор
    Абе треньорът на Славия ми прилича на чичо Пейо парцуцата от нашия квартал, и то не само визуално, но и ментално. Чичо Пейо парцуцата всеки ден след работа, като общак в един хотел, идваше с неговите дружки при леля Величка, която имаше гараж направен на магазинче за алкохол, в който имаше 4 бири и 2 бутилки вино за фасон , а всъщност продаваше наливна ракия от асеновградския Винпром. Там при леля Величка такива като треньора на Славия си взимаха 100мл наливна ракия в пластмасова чашка с "мезе" наливна обикновенна фафла или ледено сокче, ама не ледено, та испанеца ми мяза пияндурник от махлата.

    Коментиран от #7

  • 5 кУмУнист

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ани":

    Абе момко, даже не знае как е лозунга.
  • 6 Иво

    2 4 Отговор
    11 чуждоземци победиха отбор в който играят предимно българи!НА какво и кой се радва от това???

    Коментиран от #8, #9

  • 7 ЧАКАЙЙ ..ЧААКАЙ МАЛКО

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "кУмУнист":

    ТОВА ЗА ТАБАКЕРО ИЛИ
    ЗА БАТЕ ФЕНЦИ
    СЕ ОТНАСЯ....😁😁
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 СТАРА ЗАГОРА

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иво":

    В Стара Загора със сигурност се радват , както и цесекарите на своите 99% чужденци. Важна е победата!