Last news in Fakti

20 Август, 2023 15:00 2 422 1

Мбапе изригна след гола и обяви бъдещето си (ВИДЕО)

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол

В събота вечер той се завърна в игра за тима при равенството срещу Тулуза (1:1), като спечели и после отбеляза дузпа за своя отбор

Мбапе изригна след гола и обяви бъдещето си (ВИДЕО) - 1

Голмайсторът на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, отново потвърди, че през новия сезон ще продължи да бъде част от френския шампион. В събота вечер той се завърна в игра за тима при равенството срещу Тулуза (1:1), като спечели и после отбеляза дузпа за своя отбор.

При радостта си след попадението френският национал застана пред сектора с привърженици на отбора и извика „Оставам тук, оставам тук“.

Както е известно, Мбапе отказа да продължи изтичащия си през 2024-а година договор, което вбеси ръководството на клуба. За известен период той беше изваден от състава на Луис Енрике, но преди дни беше реабилитиран.

Тези думи на световния шампион почти сигурно означават, че той няма да бъде продаден това лято, а вероятно след година ще се възползва от възможността да напусне като свободен агент. Той има опцията да удължи контракта си с още 12 месеца, но за момента това изглежда няма да се случи.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верто

    1 7 Отговор
    Толкова много ли иска да отиде в Реал ,това момче . Камъка тежи на мястото си . Не го ли знае това . В Европа идват да играят от други континенти , защото тук е най силен футбола . А Реал няма даже вечно силен .Всяко нещо си има лимит и край . Проблема си е негов . Барса е най харесвания в Испания и света , защото не са келеши .