Last news in Fakti

20 Август, 2023 16:00 3 036 5

Напускащ Ботев Пловдив: Станислав Генчев лъжец и идиот!

  • тимур дагуев-
  • станислав генчев-
  • футбол-
  • ботев пловдив

Това стана ясно след негова публикация в социалните мрежи, с която остро напада старши треньора - Станислав Генчев, и пожелава успех на клуба

Напускащ Ботев Пловдив: Станислав Генчев лъжец и идиот! - 1

Отговарящият за изходящите трансфери в Ботев (Пловдив) и доскорошен помощник-треньор на "канарчетата" - Тимур Дагуев, напуска клуба.

Това стана ясно след негова публикация в социалните мрежи, с която остро напада старши треньора - Станислав Генчев, и пожелава успех на клуба.

Ето какво написа Тимур Дагуев в своя Facebook профил, сбогувайки се с Ботев (Пловдив):

"Направих всичко, което можах с пълно уважение и чиста съвест. Да се боря с един идиот, който може да не спира да лъже всеки ден не е в мой интерес. Защо не е интересно? Защото той е слаб опонент и изобщо не е мъж за мен. Бедният човек отвътре е празен. Нула смелост! Най-големият лъжец, който съм виждал. Бог вижда всичко и времето ще покаже всичко станало наяве. Гордея се със свършената работа през последните 3 години. Това никой не може да ми го вземе. Можете да се карате колкото си искате, вече не е мой проблем. Направих всичко, за да се чувствам добре в клуба през тези 3 години. Късмет".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя па

    4 4 Отговор
    Станиславе... Генчев, не го слушай... Ние вярваме в теб! Само Ботев
  • 2 Истината

    4 3 Отговор
    Локото да духат
  • 3 Коко

    8 2 Отговор
    Само срамите името на Ботев.Тракия по ви отива.
  • 4 Помази

    2 0 Отговор
    Дайте им още 100 милиона държавна пара, че нещата замряха.
  • 5 Треньор

    0 1 Отговор
    Кой си ти че си позволяваш такива обвинения към старши треньора за какъв морал може да претендираш и каква е целта ти .Ст .Генчев се опитва да работи с това което са му селектирали без да е питан за селекцията .Жалко че неуспехите в спорта са неизбежни но никой не иска да го разбере и иска само победи .Всеки треньор за да има успехи трябва да има възможност да работи с даден отбор поне година и тогава да се прави оценка на работата му