Last news in Fakti

22 Август, 2023 17:20 4 238 2

В Ботев Пловдив падат глави една след друга

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • асен караславов-
  • тодор благов

След като от клуба бе освободен прокуристът Асен Караславов, малко-по-късно с "жълто-черните" се раздели и Тодор Благов

 В Ботев Пловдив падат глави една след друга - 1

Ръководството на Ботев Пловдив продължава с кардиналните промени. След като от клуба бе освободен прокуристът Асен Караславов, малко-по-късно с "жълто-черните" се раздели и Тодор Благов. До момента той изпълняваше едновременно функциите на пресдиректор и тийм мениджър на втория отбор.

Благов работи повече от 8 години в любимия си клуб, като първоначално отговаряше единствено за новините, свързани с детско-юношеската школа на "канарчетата".

Очаква се до броени часове клубът да се раздели и със старши треньора Станислав Генчев.

Радостин Кишишев пък е новият оперативен мениджър на Ботев Пловдив и ще отговаря за административната и оперативна дейност на клуба. Той ще работи в тясно сътрудничество с главния изпълнителен директор Алексей Киричек и спортният директор Артур Платек по ключовите управленчески въпроси.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Димитър Митов от ГРАД КОЗЛОДУЙ ще Получи Шанс да ПАЗИ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР на Бг в Момента Митов е Вратар на ЕЛИТНИЯ ШОТЛАНДСКИ ОТБОР СЕЙНТ ДЖОНСТЪН
  • 2 Само Ботев

    0 0 Отговор
    В Лудогорец беше лесно. Там Генчев се самозаблуди, че става за треньор! Беше само за "парлама" покрай тъч линията! Други командваха парада! Преди Лудогорец е бил само помощник в Етър - Б група! Първата му самостоятелна работа преди Ботев, беше в Локо СФ., където ще го запомнят завинаги с най-срамните загуби в историята на този велик клуб! (Котков и Начко, светла им памет, ще се обърнат в гроба)
    Добре че с Генчев изгониха и този, който го извика в Ботев - Ил. Филипов и други псевдоботевисти! Голям срам беше за половината Пловдив и за великите ветерани на Ботев! Дано никога не се повтаря! Запомнете троянският куц кон Генчев!