Last news in Fakti

24 Август, 2023 13:30 2 013 0

Арсенал планира да продаде футболисти за 100 милиона, има изненадващо име в списъка

  • арсенал-
  • футбол-
  • трансфери-
  • футболисти

По този начин лондончани се надяват да балансират счетоводството си за финансовия феърплей

Арсенал планира да продаде футболисти за 100 милиона, има изненадващо име в списъка - 1

Ръководството на Арсенал планира да продаде футболисти на стойност 100 милиона паунда до края на трансферния прозорец, съобщава “Дейли Мейл”. По този начин лондончани се надяват да балансират счетоводството си за финансовия феърплей. До този момент “артилеристите” направиха една от най-скъпите селекции, като похарчиха над 230 милиона евро и счупиха трансферния рекорд на Премиър лийг, плащайки 116 млн. евро за Деклан Райс на Уест Хам.

Сега на “Емиратс” се надяват да получат около 50 милиона паунда за своя талант Флоран Балогун, който изкара миналата кампания под наем във Франция и записа много солидни изяви. Медиите свързван острието с интерес от страна на няколко отбора в Европа.

Голямата изненада в тези планове е възможна продажба на досегашния титулярен централен бранител Габриел Магаляеш. Бразилецът бе един от стълбовете в сърцето на защитата на тима през миналия сезон, когато Арсенал достигна до второто място в Премиър лийг и бе в борбата за титлата до самия край, но от началото на тази кампания обаче той има едва 41 минути в две срещи.

Киърън Тиърни и Сами Локонга са други двама футболисти, на които Микел Артета не планира да разчита и би искал да продаде, но това няма да стане на всяка цена, а само при идването на достатъчно добри оферти, които да удовлетворяват ръководството във финансово отношение.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА