Last news in Fakti

8 Септември, 2023 11:20 1 965 3

Стана ясно коя е била цел №1 на Ел Маестро в ЦСКА

  • джовани-
  • футбол-
  • цска-
  • локомотив пловдив-
  • нестор ел маестро

Шефовете на ЦСКА обаче отрязали сърбина, като му казали, че с Локо Пловдив не искат да преговарят за трансфер

Стана ясно коя е била цел №1 на Ел Маестро в ЦСКА - 1

Бразилецът Джовани, който прави фурор този сезон в елита, е бил цел номер 1 в селекцията на Нестор Ел Маестро, пише днес в. „Мач Телеграф“. Шефовете на ЦСКА обаче отрязали сърбина, като му казали, че с Локо Пловдив не искат да преговарят за трансфер. Те го посъветвали да се ориентира към български футболисти.

Джовани без никакво съмнение е откритието на настоящия сезон, като е с колосален принос за първото място на тима, постигнато с впечатляващите седем победи и едно равенство. Бразилецът има шест гола на сметката си този сезон и пет асистенции. Той е номер 1 и по двата показателя, като по системата гол + пас има 11 точки. Далеч зад него са двама представители на Черно море – Атанас Илиев и Матеус Машадо са с по 6 точки. И при двамата те са формирани от 4 попадения и по 2 асистенции.

От Арда предложили на ЦСКА трима свои играчи. Става дума за Станислав Иванов, Иван Тилев и Атанас Кабов. „Червените“ обаче поискали да привлекат само Стаси. До късно снощи вървяха пазарлъците между двете страни за бившия футболист на Левски. „Червените“ не искали да плащат неустойката от 250 000 евро за Стаси и искали да я намалят поне наполовина. Самият играч опроверга около 19 часа информацията на БТА, че ще премине в ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 19 Отговор
    Утре, утре стават 7 години от както се случи най хубавото нещо в нашия футбол - цска ФАЛИРА , няма го отиде в канализацията!

    Коментиран от #3

  • 2 оIо за Лоич!!!

    2 18 Отговор
    Ориентирайте се към бантустаните.
    Отново!
  • 3 Батков

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Прости левскари и това си е!