Last news in Fakti

8 Септември, 2023 14:30 1 096 0

Франческо Тоти пред завръщане в Рома

  • франческо тоти-
  • рома-
  • жозе моуриньо-
  • футбол

"Принцът на Рим", който за кратко заемаше ръководен пост клуба преди почти четири години, е свързван със завръщане при "джалоросите" по искане на треньора на отбора - Жозе Моуриньо

Франческо Тоти пред завръщане в Рома - 1

Легендата на Рома - Франческо Тоти, може скоро да се завърне на работа в клуба, пишат италианските медии.

"Принцът на Рим", който за кратко заемаше ръководен пост клуба преди почти четири години, е свързван със завръщане при "джалоросите" по искане на треньора на отбора - Жозе Моуриньо.

Специалния настоява за назначаване на човек, чието задължение е да се занимава с връзките с обществеността и да обира вниманието на медиите, давайки повече спокойствие на треньорския щаб и играчите.

Според "Ил Темпо" ръководството на Рома обмисля искането на Моуриньо и разглежда различни имена за позицията. Клубът търси разпознаваемо име, свързано с клуба, като Тоти е първи избор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА