Last news in Fakti

10 Септември, 2023 09:30 4 382 4

Доскорошен капитан на ЦСКА окончателно изгуби титулярното си място

  • иван турицов-
  • футбол-
  • цска-
  • емануел шакич

През този трансферен прозорец „червените“ опитаха да продадат Турицов в чужбина, но за него се появиха оферти единствено от български тимове, които не бяха приети

Доскорошен капитан на ЦСКА окончателно изгуби титулярното си място - 1

Десният бек на ЦСКА от последните няколко сезона – Иван Турицов, окончателно ще изгуби титулярното си място, предвид привличането на Емануел Шакич, пише „Мач Телеграф“.

На Турицов първо бе отнета капитанската лента, след като влезе в конфликт с фенове на отбора. Големият проблем с десния бранител се появи след изпуснатата му дузпа срещу ЦСКА 1948, която лиши тима от титлата.

През този трансферен прозорец „червените“ опитаха да продадат Турицов в чужбина, но за него се появиха оферти единствено от български тимове, които не бяха приети.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Левски 1914

    6 13 Отговор
    Пишете цялото име на това МЕНТЕ доведения Литекс обединен с Етрополе. Вчера станаха 7 години от както цска ФАЛИРА!
  • 3 Този

    8 3 Отговор
    е много нагъл.Да се пробва в Етрополе, но там са по-добри.Самочуствие голямо, а възможности ??????. Феновете го подкрепиха,а наглеца отиде да се кара с тях.Наглец ,кой ти каза,че си футболист,и как стигна до тук с рушвети от мама и тате???
  • 4 Читател

    2 1 Отговор
    Дори и в Литекс дуспите не трябва да се бият от защитници.Колко трябва да си прост да определиш дясна бичкия за дуспаджия.