Last news in Fakti

10 Септември, 2023 12:00 6 128 1

Нападател на ЦСКА се похвали с невероятна скорост (СНИМКА)

  • цска-
  • дюкенс назон-
  • футбол-
  • скорост-
  • автомобил

Вчера таранът се отличи с едно попадение при победата с 5:1 над Литекс в секретна контрола на „армейците“

 Нападател на ЦСКА се похвали с невероятна скорост (СНИМКА) - 1

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон публикува на стори в „Инстаграм“ клип, на което се вижда как автомобил се движи по напълно празно шосе и тунели.

Камерата е съсредоточена върху скоростомера на возилото, на което се вижда ускорението до 183 км/ч. Не е ясно къде е заснето видеото и дали Назон е зад волана.

Голмайсторът на ЦСКА не беше извикан в националния отбор на Хаити за мачовете от Лигата на нациите на КОНКАКАФ срещу Куба и Ямайка. Вчера таранът се отличи с едно попадение при победата с 5:1 над Литекс в секретна контрола на „армейците“, проведена в Тетевен.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оркестър без име

    1 0 Отговор
    Помислих,че той е с невероятната скорост ..... Цесекар съм ама тоя шебек ще пръсне гащите ,доста е пухкав