Last news in Fakti

27 Септември, 2023 21:40 2 660 4

Масов бой и пострадали на мач в Пловдив

  • локомотив пловдив-
  • хебър пазарджик-
  • футбол-
  • бой

До грозните сцени се е стигнало след последния съдийски сигнал, като по информация на очевидци причината за сбиването са били скандални отсъждания на главния съдия Райко Чакъров

 Масов бой и пострадали на мач в Пловдив - 1

Срещата между отборите на Локомотив (Пловдив) и Хебър (Пазарджик) от елитната юношеска група до 16 години е завършила с масов бой и пострадали. Двубоят се е състоял на 24 септември от 13:30 ч. на едно от помощните игрища на стадион "Локомотив" и е завършил с победа на пловдивчани с 4:1. Резултатът е бил 1:1 до 71 мин., след което юношите на Локо отбелязали 3 гола в рамките на 7 минути.

До грозните сцени се е стигнало след последния съдийски сигнал, като по информация на очевидци причината за сбиването са били скандални отсъждания на главния съдия Райко Чакъров, пише trafficnews.bg. В масовия бой след мача са участвали над 30 души, като по думите на присъстващите в сбиването е имало намесени и жени.

На изпратеното видео се вижда как млади мъже налагат с юмруци и ритници паднал на земята друг мъж, след което се стига и до масово бутане между групи от хора, след удар в лицето.

Според официална информация от полицията на телефон 112 е бил подаден сигнал за сбиване между родители и на място са изпратени екипи на Пето РПУ. При пристигането на униформените обаче не са констатирани лица, които са участвали в сбиването. Няма задържани и сериозно пострадали. Очевидци разказаха пред TrafficNews, че няколко души са били прегледани и превързани от медицински екипи.

Предишната вечер на срещата между мъжките отбори на Локомотив и Славия, завършила 2:0 за пловдивчани, е имало един задържан футболен фен.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И малките мингя ги бутат яко

    6 1 Отговор
    ЦИ ГА НИНА СИ Е ЦИ ГА НИН
  • 2 манталитет

    4 0 Отговор
    хех- елате да гледате мач на детските отбори на Локо Сф. Родителите нон стоп налитат на бой. Май Локо ли е все са бг "мачовци".
  • 3 АНИМАЛ ПЛАНЕТ

    0 0 Отговор
    БАЛГАРИА ИМА ПРИРОДА
    РУСКА ЦРЪКВА И.....хора
  • 4 Кики

    0 0 Отговор
    Хаха. Сините венци в действие