Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 06:30 2 318 3

Нюкасъл разпиля многомилионната селекция на ПСЖ (ВИДЕО)

  • псж-
  • футбол-
  • нюкасъл-
  • шампионска лига

"Свраките" бяха пълни господари на терена и биха с 4:1

Нюкасъл разпиля многомилионната селекция на ПСЖ (ВИДЕО) - 1

Нюкасъл разби с 4:1 ПСЖ в първия си домакински мач в Шампионска лига от близо 20 години. "Свраките" бяха пълни господари на терена и поведоха още в 17-ата минута с гол на Мигел Алмирон. В 39-ата минута Дан Бърн удвои, а в началото на втората част Шон Лонгстаф вкара трети гол. В 56-ата минута Люка Ернандес намали, а крайният резултат оформи Фабиан Шер в добавеното време на мача.

Първата добра възможност за гол беше на сметката на гостите. В 5-ата минута Килиан Мбапе намери Усман Дембеле, който прати топката покрай врата на Ник Поуп. В 14-ата минута удар на Мигел Алмирон от средна дистанция премина над вратата.

В 17-ата минута Маркиньос сбърка, при което позволи на Бруно Гимараеш да му отнеме топката и да подаде към Александър Исак. Нападателят отправи удар, който Донарума с блестящ рефлекс спаси. Топката се озова в Алмирон, който нямаше как да сбърка за 1:0.

В 25-ата минута домакините можеше да стигнат до още един гол, но удар на Фабиан Шер премина опасно покрай вратата. В 39-ата минута Джамал Ласелс свали центриране за Исак, който отправи удар, но Донарума спаси. Последва нов удар на Гимараеш, но отново италианският вратар се справи. Топката остана владение на домакините, като Гимараеш центрира в наказателното поле, където Дан Бърн отправи удар с глава, който премина голлинията преди Донарума да го избие - 2:0.

Пет минути след началото на втората част Нюкасъл стигна до трети гол. Киърън Трипиър получи отдясно и изведе Шон Лонгстаф в наказателноот поле, който с удар от малък ъгъл вкара трети гол.

В 56-ата минута ПСЖ върна един гол. Уорън Зайр-Емери с пас зад гърба на защитата на домакините намери Люка Ернандес и с глава прати топката във вратата за 3:1.

В продължението на мача Фабиан Шер отне от Гонсало Рамош и направи двойно с Джейкъб Мърфи, след което с топовен удар вкара за 4:1.

С успеха Нюкасъл излезе на първо място в група F с 4 точки, докато ПСЖ има три пункта.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ти да видиш

    0 0 Отговор
    На тоя Луис Енрике кой му е казал че е треньор да вземе и да се думне хаха
  • 2 фен

    1 0 Отговор
    МОЖЕ ДА СМЕ СВРАКИ НО ЛЕТИМ КАТО СОКОЛИ
  • 3 Щастливец 18

    1 0 Отговор
    Едни "шейхове " срещу други "шейхове ". Мерят си ги по Европа