Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 09:00 1 857 1

Левски на тръни заради Уелтън и Цунами

  • левски-
  • уелтън-
  • цунами-
  • паспорти-
  • футбол

"Сините" очакваха, че ще могат да се усмихнат преди дербито с ЦСКА и да имат на разположение всичките си легионери

Левски на тръни заради Уелтън и Цунами - 1

На "Герена" продължават да са на тръни заради чужденците си с паспорти извън ЕС, пише „Мач Телеграф“.

"Сините" очакваха, че ще могат да се усмихнат преди дербито с ЦСКА и да имат на разположение всичките си легионери. На този етап обаче паспортите на Уелтон и Цунами са мираж. Причината е, че все още няма решение на комисията, която трябва да одобри кандидатурите за българско гражданство.

Двамата със сигурност ще бъдат в сметките на Николай Костов за мача с "червените". Същото важи и за Хосе Кордоба. Към тях трябва да прибавим и Роналдо, който не е най-убедителен напоследък, но засега запазва доверието на наставника и продължава да е твърд титуляр.

Остават Рикардиньо и Дарлан. Според запознати последният ще трябва да изтърпи още един мач на трибуните, където бе и с Лудогорец, защото Костов не може да си позволи да излезе в дерби без централен нападател.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕЛИ ВАСИЛЕВА

    0 3 Отговор
    ИСКАМ КАКА ИЛИЯДА НА МАЧА ДА ПРИСЪСТВА ДА ИЗПАДНЕ В ОРГАЗАМ КАТО ДЮКЕНС НАЗОН ГО НАБУТА НА СИНИТЕ ПРИЯТЕЛКИ!