Last news in Fakti

8 Октомври, 2023 11:30 1 283 0

Един от легионерите в ЦСКА 1948 изпадна в немилост

  • парвизджон умарбаев-
  • цска 1948-
  • футбол

„Червените“ не са доволни от формата му в последно време и затова беше резерва при гостуването на Ботев Враца

Един от легионерите в ЦСКА 1948 изпадна в немилост - 1

В немилост е изпаднал един от легионерите в ЦСКА 1948, който се радваше на най-голямо доверие от страна на шефовете на тима. Става въпрос за халфа Парвизджон Умарбаев, пише "Мач Телеграф". „Червените“ не са доволни от формата му в последно време и затова беше резерва при гостуването на Ботев Враца. Треньорът Николай Панайотов е получил нареждане твърдо да залага на Емил Ценов, за когото се смята, че може да бъде продаден за доста добри пари в чужбина.

Умарбаев е бил заплашен дори, че ще бъде пратен във втория отбор на първо време, ако не се събуди. Той бе привлечен през миналото лято от Локомотив Пд и стартира доста добре в ЦСКА 1948. През този сезон обаче не е толкова ефективен, а това е закон за играчите на тима, чиято статистика се следи под лупа. Самият Парвиз също е усетил, че времената му с "червената" фланелка май са преброени и затова подпитвал дали има възможност да се върне на „Лаута“, където минаваше за любимец на Христо Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА