Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 12:20 1 228 2

Грандиозното промоционално ВИДЕО за сблъсъка Фюри - Нгану

  • тайсън фюри-
  • франсис нгану-
  • бокс-
  • спорт

Битка, която просто трябва да загрее феновете за дългоочаквания бой за обединяване на всички титли в тежка категория между шампиона на WBC

Грандиозното промоционално ВИДЕО за сблъсъка Фюри - Нгану - 1

На 28 октомври в Рияд, Саудитска Арабия, ще се проведе едно от най-силните боксови събития на годината Тайсън Фюри срещу Франсис Нгану. Битка, която просто трябва да загрее феновете за дългоочаквания бой за обединяване на всички титли в тежка категория между шампиона на WBC Тайсън Фюри и Олександър Усик, който държи поясите на WBA, WBO, IBF.

Мнозина смятат, че кросоувър битката на Фюри с Нгану ще бъде лесна за Циганския цар. За да повишат интереса към боя между Фюри и Нгану, организаторите решиха да проведат същата вечер още няколко много силни битки в тежка категория наведнъж. Някои от тях дори попаднаха в топ 10 на основните битки за октомври 2023 г. в бокса.

А за по-малко изтънчените фенове на бокса промоцията на събитието достигна своя връх. Весеки ще оцени по достойнство промоционалния видеоклип на битката. Той е стилен, креативен и в същото време забавен. Ето го и него.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усик държи на Ко

    1 0 Отговор
    Билкина достойнството....с две ръце Го държи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.