Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 09:18 789 0

Кандидат за промоция в Бундеслигата следи ас на Левски

  • андриан краев-
  • футбол-
  • левски-
  • кайзерслаутерн

В момента отборът, с който преди години шампион на Германия стана друг бивш играч на "сините" - Мариан Христов, е на трето място във Втора Бундеслига, като е само на 2 точки от водача във временното класиране Санкт Паули

Кандидат за промоция в Бундеслигата следи ас на Левски - 1

Кандидатът за промоция в Бундеслигата Кайзерслаутерн е един от отборите, които следят ситуацията с един от капитаните на Левски Андриан Краев, пише "Тема спорт". В момента отборът, с който преди години шампион на Германия стана друг бивш играч на "сините" - Мариан Христов, е на трето място във Втора Бундеслига, като е само на 2 точки от водача във временното класиране Санкт Паули.

Андриан Краев, който прави много силен сезон, има договор с Левски до края на първенството. От "Герена" правят всичко по силите си да го удължат. Те на няколко пъти излизаха с подобрени оферти към халфа. Последната бе близо до желаното от играча, но двете страни не се разбраха за размера на откупната клауза, която да бъде записана в споразумението. Наскоро Краев смени мениджърската агенция, която го представлява. В момента за интересите му се грижи бившият централен защитник на Левски Джон Ингълс.

Ако "сините" не подпишат нов договор с Краев, то дефанзивният полузащитник ще може свободно да преговаря с други клубове от 1 януари и дори да подпише предварителен договор с този, който му извади предложение, което го удовлетворява. През лятото "сините" отхвърлиха оферта на Лудогорец за правата му.

Левски вече успя да задържи трима играчи, които бяха в ситуацията на Краев - левия бек Цунами, централния защитник Кристиан Димитров и халфа Асен Чандъров.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА