Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 10:44 14 782 4

Арестуваха смятания за следващ световен шампион в тежка категория на САЩ

  • джаред андерсън-
  • охайо-
  • боск-
  • спорт-
  • арест

Изгряващата звезда в тежка категория на бокса се е бил на ринга три пъти тази година, като рекордът му е 16-0 с 15 нокаута

Арестуваха смятания за следващ световен шампион в тежка категория на САЩ - 1

23-годишният Джаред Андерсън е бил арестуван в родния си щат Охайо в понеделник, 6 ноември, сутринта. Изгряващата звезда в тежка категория на бокса се е бил на ринга три пъти тази година, като рекордът му е 16-0 с 15 нокаута, побеждавайки Джордж Ариас, Чарлз Мартин и Андрий Руденко. Понастоящем той няма насрочен следващ двубой. Според мнозина той е „следващият световен шампион в тежка категория от САЩ“.

Както съобщава ESPN, Андерсън е бил задържан по две обвинения - неправилно боравене с огнестрелно оръжие, докато е бил под влияние на наркотици, и управление на превозно средство под въздействието на алкохол или наркотици.

В доклада се посочва, че той е прекарал около осем часа в ареста, преди да бъде освободен. Известен още като "Голямото бебе", Андерсън е следващата надежда на Америка в тежка категория, когато настоящите и бившите шампиони окачат ръкавиците.

Той е получил блестящи похвали от Тайсън Фюри и се е възползвал от спаринг сесиите с непобедения британец. Подкрепян от Top Rank на Боб Аръм, той се движи стабилно и по-рано тази година се изправи пред най-тежкия си тест в лицето на бившия световен шампион на IBF Чарлз Мартин.

Андерсън издържа на една-две мощни атаки от тежкия левичар и доказа, че може да издържи целия мач и да спечели по-късните рундове. В момента той е под номер две в ранглистата на WBO, седем в тази на IBF, шест в тази на WBC и осем в тази на WBA.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    13 2 Отговор
    Тука Пульо вярва ли някой, че ще го арестуват?
    Или поне да го накарат да си плати сметката в Белмекен!
  • 2 ЕЙ КЕЛЕМЕТА

    5 5 Отговор
    Нашият Пулю Сулев е последната дупка на кавала в бокса!
  • 3 Иван Стоянов

    3 0 Отговор
    "Арестуваха смятания за следващ световен шампион в тежка категория на САЩ" ?!?!?
    От заглавието, става ясно, че световният шампион е на САЩ, или нещо такова!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.