Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 16:39 3 340 6

Григор Димитров говори за сълзите си в Париж

  • спорт

Димитров е щастлив

Григор Димитров говори за сълзите си в Париж - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров игра финал на Мастърса в Париж. Димитров загуби от Новак Джокович в спора за титлата, но се завърна в Топ 14 на АТП ранглистата.

Димитров се разплака след края на мача с Джокера. Сърбинът е може би най-класният спортист в света сега.

"Това бяха щастливи сълзи. Свърших много сериозна работа и се радвам, че пак съм на финал на Мастърс. Гордея се с щаба ми", каза Григор Димитров пред Евроспорт.

Димитров е шампион от Финален Мастърс и от Мастърса в Синсинати през 2017 година.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кщши

    7 17 Отговор
    Бездушно човече, Джокович го потупа приятелски и му пожела да не се опитва да го бие, щяло да има титли и за него и нашпия съгласен! Балканско приятелство, подигравка!
  • 2 ПеПеДал хъск

    2 12 Отговор
    овски......
  • 3 Не е учудващо, че загуби

    3 23 Отговор
    Някой да не си е мислил, че нашия пишман плейбой може да бие Джокович?
    Очевидно и в тениса го няма, а както виждаме и на нежния фронт е същия, всяка му бие шута. Така, че никъде го няма.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Към номер 3

    12 0 Отговор
    Да, никъде го няма, а теб къде те има? Женен си/или ще се ожениш за най-голямата "красавица" и ще си я гледаш до края, заедно с двете ви деца, нещастни от живота с такъв баща, плюещ чуждите успехи. А най-лошото е, че той го боли фара за теб, защото докато търкаш скъсания диван, той може да пие коктейли с красиви жени във всяка една точка на планетата. Силно се надявам, да не съм описал теб в горните редове. Докато не се научим, да не гледаме в чуждата паница и да уважаваме успехите, ще продължават да ни тъпчат, като народ и нация!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.