Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 14:30 1 205 3

Олимпийска шампионка от Израел проведе Мастър клас във Варна

  • ск чар дкс-
  • филипа филипова-
  • художествена гимнастика-
  • спорт-
  • токио 2020-
  • линой ашрам-
  • мастър клас

Линой Ашрам проведе заниманието изключително професионално, а след края му всички участници имаха възможност да ѝ зададат въпроси

Олимпийска шампионка от Израел проведе Мастър клас във Варна - 1

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика от Токио 2020 Линой Ашрам (Израел) проведе втори Мастър клас в България. Със съдействието на Чар-ДКС (Варна) тя показа своите умения вчера в Двореца на културата и спорта. Ашрам пристигна в морската столица по покана на главния треньор на клуба Филипа Филипова.

Грацията от Израел проведе заниманието изключително професионално, а след края му всички участници имаха възможност да ѝ зададат въпроси. Ашрам разказа на децата за пътя, който е извървяла, за трудностите, за упоритостта си да се готви след тренировка дори у дома, защото не само не са виждали бъдеще в нея треньорите, но тя самата е виждала, че я превъзхождат деца с вродени данни за гимнастика, които тя не е притежавала. Гимнастичката даде сила и вяра на децата, че те могат да постигнат всичко, ако го желаят и работят върху себе си, за да постигат целите си спокойно и стъпка по стъпка.

Всяко дете получи диплома за участието си в майсторския клас, подаръци с автограф от Ашрам. На срещата с шампионката присъстваха общо 68 състезателки между 8 и 17 години от клубовете Чар ДКС, Грация, Черно море, Черноморец, Олимпия, Етър, Акро и от Германия.

На заниманието присъства Кристияна Генчева, член на УС на БФХГ и президент на СК Грация.

В края на проявата директорът на Двореца на културата и спорта Минко Христов поднесе цветя и златна юбилейна значка по повод 55 години от създаването на ДКС на Линой Ашрам. Той поздрави също световната шампионка, съдия международна категория Бреве и главен треньор на СК Чар ДКС Филипа Филипова.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таа оти не е на

    3 0 Отговор
    Фронтътъ?Шо тера майкаСи у Българско?
  • 2 Какво

    2 0 Отговор
    чудо на чудесата !
  • 3 цербер

    1 0 Отговор
    главната треньорка на клуба- Филипа Филипова.