Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 06:20 2 294 0

Роналдо си купи медийна компания, която е съдил 11 пъти

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал насър-
  • медийна компания-
  • медия

Всеки служител на компанията, която включва множество списания и водещата мрежа CMTV, получи бонус лично от португалската суперзвезда

Роналдо си купи медийна компания, която е съдил 11 пъти - 1

Кристиано Роналдо закупи медийната компания „Cofina media” за 57 милиона евро. Всеки служител на компанията, която включва множество списания и водещата мрежа CMTV, получи бонус лично от португалската суперзвезда. Всеки работник взе чек за 1250 евро.

„Служителите получиха известие по имейл за изплащане на премия. Това е знак на благодарност към всички, които са част от тази компания”, пишат медиите в Португалия.

Журналистите от “Cofina media” често имаха задачата да следят личния живот на Роналдо, а отношенията им с португалската звезда завърши цели 11 пъти в съда. В крайна сметка той реши да купи цялата компания и да запази всички служители.

„Единствената промяна е свързана с името. Сега ще се казва „Expressao Livre”. Не се чувстваме комфортно от това, което се случи, но никой не се страхува да загуби работата си. Знаем, че често сме го тормозили, с или без причина, но той разбира нашата работа. Особено щастливи са спортните журналисти. Който си мисли, че Роналдо ще уволни някого, греши”, споделя един от служителите в компанията.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА