Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 06:14 11 428 22

Човек от екипа на Димитър Бербатов отговори на Йордан Лечков

  • димитър бербатов-
  • петър величков-
  • футбол-
  • бфс-
  • йордан лечков

Не мислех да удостоявам с внимание бръщолевенето на Сливенския Кашпировски и чак не мога да повярвам, че изпразненото от съдържание словоплетство на тази Врачка ме провокира да направя този пост

Човек от екипа на Димитър Бербатов отговори на Йордан Лечков - 1

Човекът от екипа на Димитър Бербатов – Петър Величков не пропусна да отговори на члена на Изпълкома на БФС Йордан Лечков относно неговите словоизлияния в национален ефир.

Ето какво написа Петър Величков без редакторска намеса:

Не мислех да удостоявам с внимание бръщолевенето на Сливенския Кашпировски и чак не мога да повярвам , че изпразненото от съдържание словоплетство на тази Врачка ме провокира да направя този пост.
Та да му кажа на този Гуро какво мисля за някои от неговите плочи, които върти като запецнал грамофон от години по тв студията, където седне и където стане.

1. Самофинансирането на БФС.
Самофинансиране е действие, или съвкупност от действия , чрез което/които с дейноста си привличаш средства и ги изразходваш за покриването на разходите си, може дори да инвестираш част от тях.
Онова, което този Исполин на мисълта визира НЕ се нарича Самофинансиране на БФС , а СУБСИДИРАНЕ. БФС получава над 90 % от средствата необходими за функционирането на федерацията директно от УЕФА, така както и още 54 футболни федерации в Европа. Ей така на готово. Колко лесно и сладко нали ?
Вероятно под самофинансиране Кашпировски има в предвид функционирането на бизнеса си – като член на изпълкома на БФС този бизнес корифей разчита основно на онова, което ще уреди като мероприятия на футболната федерация да бъдат проведени в неговия мотел под сините камъни. Инвестирал навремето в бизнес, който в малък град няма как да бъде печеливш и сега като кърлеж се впил в БФС за да уплътнява аралъците на продънената си каца. Ще рече без БФС като клиент затваря, разпродава (мотела става краварник или пионерски лагер) и започва с пръст в носа да размишлява – а сега на къде ?

2. За този бивш футболист изгонен със скандали от всички клубове (по спомени на футболни кибици, не твърдя , че е така) ,в които е играл репер е дали си имал футболен клуб, дали си инвестирал във футбола и някакви такива измислени от него самия индикатори за успех и право да минаваш на по-малко от 1,5 км по въздушна линия от централата на БФС.
От 23 години той с това се занимавал, менажирал футбол. От неговото менжиране националния отбор достигна земните недра и дълбае към земното ядро. Бил казал, че нямаме класа, още преди 18 години и сега видиш ли след 18 години пак сме нямали класа и има нахалството да пита къде той бил сбъркал. Ами сбърка там , че нищо не направи, нищо не изгради за да промениш тази класа към по-висока. Промени я към по-ниска. А менажирането на неговия клуб няма нужда от представяне, всеки е чувал за него – традиционен за България клуб превърнат в брашнен чувал за отборите от най-ниските дивизии. Към днешна дата на настоящото първенство след 17 изиграни мача има голова разлика от 14:98. Средно на мач пада с по около 1:6 . Абе този е направо футболен феномен,ще рече футболен Меринджей от класа.

3. Вечно невинния.
Този безгрешен ангел земен не само, че никога през живота си не е грешил, но и се храни чрез сочене на виновни, способен е не само да намери виновен, ами и да го посочи с пръст дори там където по принцип няма виновни. Невинен по устав и в тази връзка не само други са виновни, ами също и други са МУ виновни за всичко – от състоянието на футбола в България до НЕредовния полов живот на зайците в сливенския балкан.

4.Вечно прав – обикновенно говори за очевадни истини и пророкува допускайки в него да се вселят баба Ванга и Влайчо едновременно и винаги познава. Нещо като да ви кажа, че утре около 7,00 ч ще съмне.
Ще съмне ли обаче за българсккя футбол ?

Доста интересен въпрос, чийто отговор знае само Михаил Билалов от Стани Богат и разбира се Сливенския Кашпировски.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 107 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Берое

    105 7 Отговор
    Браво. Направо го е сринал. Въпреки, че Лечков е просто момче и нищо не го интересува

    Коментиран от #2

  • 2 българин 777

    89 6 Отговор

    До коментар #1 от "Берое":

    лечков е уникален крадец явно има много голям чадър
  • 3 Левски 1914

    8 89 Отговор
    Лечков трябва да го съди за обиди!

    Коментиран от #19

  • 4 Красимир Петров

    91 6 Отговор
    Точно в десетката.Днес трябва да изринем целият БФС

    Коментиран от #6

  • 5 Така си е,

    73 6 Отговор
    Правилен е коментарът!
  • 6 Левски 1914

    24 28 Отговор

    До коментар #4 от "Красимир Петров":

    И Михайлов да каже как Литекс обединен с Етрополе стана цска ТИРЕ София и как го натискаха да направи нова лига специално за МЕНТЕТО с ТИРЕТО!

    Коментиран от #8, #15, #17, #20

  • 7 👌👌👌👌

    48 3 Отговор
    Е ТИ ГО ОПРАВИ ! ТОЗИ ПУРКО .
    БРАВО ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ
  • 8 Фен

    35 7 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Ами така, както твоят 1914 получава лиценз вече 10 години.
  • 9 Перо

    17 28 Отговор
    За тоталната некадърност и необходимостта от промяна в БФС е повече от ясна! Не разбирам обаче, защо селтика Бербатов, не знам от кой клуб си мисли, че той е промяната и се мъчи да оседлае протеста и недоволството на хората със селските хитрини! Ще се получи пак приказката за пременения Илия!
  • 10 Артилерист

    50 4 Отговор
    Отлична характеристика за сливенския скандалджия. В БФС, край ЛЕВСКАРЯ Михайлов, се е окопала една несменяема, "вечно права" клика, която си е съчинила отговори за всяка критика. "Те" всичко правят най-правилно и затова, че българският футбол дълбае дъното, меко казано, все други са им виновни. Вече веднъж ме изтриха, но заради истината, според мен, ще го повторя: Михайлов и клика се крепят само от левскарите. Те са най-войнствените привърженици и не позволиха отбора им да бъде изхвърлен в трета дивизия, независимо, че задълженията им са по-големи от разкарания по селата друг столичен гранд...
  • 11 Страшната перука

    27 3 Отговор
    Страшна перука съм :)
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дрифт

    43 1 Отговор
    Лечко кокал не пуска, заедно с пияната дамаджана, некадърника Гонзо и Костадиновия Емо крадат здраво. Цялото бъфъсъ да събира цирка и да се маха до последния човек.
  • 14 ЧОЧО

    16 0 Отговор
    Президент на БФС не трябва да е бивш фетболист.Всичко е заради парите,разбира се ,че трябвада има промяна но и тия няма да оправят нищо. Българина като го сложат на върха мисли,че е незаменим. Затова трябва да има мандатност.
  • 15 ЛЕВСКИ 1914 - 1944

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Левски - НАП фалира на...
    НАП прави изкуствено дишане на вонящ труп!
  • 16 Реалист

    16 0 Отговор
    Сещам се за един случай с един турски отбор май беше Бешикташ.Та от там май сам избяга и им дължеше милиони за неизпълнение на договора.Така и не разбрахме какво стана с тоя случай(не може вечно ти да си прав и други да са ти виновни).Така беше като беше футболист,като кмет и като ръководител.На всякъде по света когато няма резултати се подават оставки,време е и вие да си я подадете.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Лече до Петърчо

    0 0 Отговор
    Присмял се Хърбелът на... Щърбела!
  • 19 Азотен тор 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Ти да не си адвокат с жълта книжка?
  • 20 звукозаписно студио "Балкантон"

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Това за запецналия телефон се отнася за теб в най-голяма степен и явно затова мадам Бовари от Сливен ти е толкова мил. Впрочем той е същия неможач, подобно на тези излезли от краварника. Сега все по-отчетливо се вижда, че като нямате собственик с пари, който да ви купува мачовете и съдиите, неможенето ви нараства главоломно и всякакви тирета и други препинателни знаци ви мачкат, както си искат!
  • 21 Сашо

    1 6 Отговор
    Абе бръщолеви не бръщолеви, такъв гол заби на швабите, че М. БЕРБАТОВ трябва 4 години да го тренира това положение!
  • 22 Болярин

    0 0 Отговор
    "КАШПИРОВСКИ" - какъв комплимент !??
    Тоя сливенски КОШМАРовски отдавна е нарицателно за футбола в България !!!