Last news in Fakti

22 Ноември, 2023 08:00 1 170 0

Байерн Мюнхен ще харчи яко за зимна селекция

  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • томас тухел-
  • селекция-
  • жоао палиня-
  • такехиро томиясу-
  • мартин зубименди

Основната трансферна цел на Байерн е Жоао Палиня

Байерн Мюнхен ще харчи яко за зимна селекция - 1

Ръководството на Байерн Мюнхен планира да направи качествена зимна селекция, с която да вдигне нивото на отбора. По информация на Билд, баварците искат да се подсилят на три поста - централен защитник, десен бек и опорен халф. За целта, от клуба са готови да инвестират до 75 млн. евро.

Основната трансферна цел на Байерн е Жоао Палиня. В края на летния трансферен прозорец португалецът беше на крачка от договор с германския гранд, но сделката пропадна. Сега от Фулъм са готови да пуснат полузащитника на “Алианц Арена” за около 60 млн. евро. Самият футболист е бил информиран за поставената му цена и се надява този път преговорите да завършат с успех.

От Байерн не са спирали да следят изявите на Палиня, който удължи контракта си с Фулъм до 2028 година. През настоящия сезон той има 12 мача и 2 гола за “котиджърс” във всички турнири.

Баварците проявяват интерес и към Такехиро Томиясу от Арсенал. Именно той може да засили конкуренцията на десния фланг на защитата. В Мюнхен харесват умението на 25-годишния японски национал да действа както като десен бек, така и в центъра на отбраната.

Колкото до Мартин Зубименди от Реал Сосиедад, идеята на Байерн е той да бъде привлечен следващото лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА