Last news in Fakti

22 Ноември, 2023 11:00 741 9

Спортният министър: Надявам се в БФС да се стегнат и да насрочат Изпълком по-бързо

  • димитър илиев-
  • ммс-
  • футбол-
  • бфс

Въпросът с лиценза на БФС спортният министър определи като доста сложен

Спортният министър: Надявам се в БФС да се стегнат и да насрочат Изпълком по-бързо - 1

"Много се надявам разумът да надделее. Ясно личи, че има нужда от това и вярвам, че в най-кратки срокове ще получим отговори от Българския футболен съюз (БФС), защото никой няма полза от тази ситуация". Това каза министърът на спорта Димитър Илиев в Перник по повод събитията в българския футбол през последните дни.

Той коментира, че е разбрал за решението на БФС за пренасрочване на Изпълкома на организацията за следващата седмица. "Надявам се да се стегнат и да работят бързо, защото има нужда от това", заяви Илиев.

Относно одита от независима кантора за изключените от БФС клубове, министърът каза, че все още се очаква отговор по казуса от страна на централата, който трябва да бъде даден от тяхна страна в рамките на 14 дни.

Въпросът с лиценза на БФС спортният министър определи като доста сложен. "Да, имало е в миналото процедури, по които е даден лиценз. Това е станало, когато се е обновявал закона. Всичко там е наред и няма проблем с лиценза", допълни той.

Илиев не пожела да коментира действията от страна на вицепрезидента на БФС Емил Костадинов и на ръководството след протестите и сблъсъците пред Националния стадион "Васил Левски" миналия четвъртък.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има два пътя!

    3 1 Отговор
    Или си отиват тихо и мирно, с подвити опашки, без почести, слава и пари но живи и здрави, или това което се случи на злополучния мач с Унгария ще се пренесе пред домовете им и ще им се види като детска игра.Ако сте достатъчно умни ще изберете първото! Нещата вече са дотолкова ескалирали, Вие сте до толкова нежелани, че няма място за никакви пазарлъци.Събирайте си партакешите и се пръждосвайте!
  • 2 Шахматист

    2 1 Отговор
    И да се надяваш и да не се надяваш, все тая, спорта в България се развива по-добре без вас. Излишно министерство, закриване и пренасочване на средствата към по-смислени начинания
  • 3 Биби

    2 1 Отговор
    В държавата няма сила, която да разчисти мафиот....ета като Михайлов, Борисов, Пеевски, Добрев и т.н.Те си разиграват коня както си искат, а ние ги гледаме равнодушно
  • 4 любител

    5 0 Отговор
    абе пич какъв разум в перуката на него пред очите му са само пачки с евро. а това е и твоя работа да го нариташ за крадене несправяне с работата и нансяне на вреди на българския футбол и то веднага.

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "любител":

    Грешиш пачките и кюлчетата са в едно шкафче, има къща в Барселона има къща и в Турция. Този същия човек ви направи две цска да си ги гледате едното в събота другото в неделя!

    Коментиран от #8

  • 6 Министър Охльов

    2 1 Отговор
    Охлюв смотан!
  • 7 митко

    2 0 Отговор
    казах ти че калта в ммс и бфс е до шия ама не вярваше и няма начин да не се оцапаш
  • 8 А пък аз

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    живея за времето, когато ще има 10 ЦСКА, а твоите селски крави ще са 15-ти.
  • 9 кшщкшщ

    0 0 Отговор
    Не го показвайте, повече този смотаняк и инфантил, той е позор за човешкият род!