Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 16:30 1 349 2

Ливърпул със страхотен нов екип през следващия сезон (СНИМКА)

  • ливърпул-
  • екипи-
  • футбол-
  • фланелка-
  • висша лига

Вече беше съобщено, че следващият екип за гостуване ще бъде по-тъмен с детайли „горско зелено“ и „измито синьо-зелено“, докато третият екип ще бъде бял с черни, жълти и червени акценти

Ливърпул със страхотен нов екип през следващия сезон (СНИМКА) - 1

С наближаването на края на годината дизайнерите и производителите на Nike ще работят усилено, за да направят новия комплект екипи на Ливърпул за следващата кампания.

Вече беше съобщено, че следващият екип за гостуване ще бъде по-тъмен с детайли „горско зелено“ и „измито синьо-зелено“, докато третият екип ще бъде бял с черни, жълти и червени акценти. Домакинският екип, разбира се, ще бъде червен.

Тениската разполага с прочутия рефрен YNWA, принтиран в „хромирано жълто“. Смята се, че яката ще бъде подобна на тази, носена през сезон 2013/14, с бели, жълти и червени детайли.

Цветовата схема е същата като тази, използвана от New Balance по време на спечелилата титлата кампания 2019/20, с по-наситено червено от носеното в момента.

Въпреки че цялостният дизайн може да се окаже разногласен, ако крайният продукт е подобен на тези макети, той трябва да бъде популярен сред привържениците. От Nike се облегнаха силно на историята на клуба със своите екипи, откакто сключиха сделка с Ливърпул през 2020 г., а предстоящото сътрудничество с ЛеБрон Джеймс също включва YNWA.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мърцицисайд

    1 2 Отговор
    Ши повърнЪ.
  • 2 Мангалчестър

    1 0 Отговор
    Ко чакаш!