Last news in Fakti

3 Декември, 2023 14:44 774 3

Локо Сф се добра до точката в продължението на мача в Благоевград

  • футбол-
  • пирин благоевград-
  • локомотив софия

Двубоят завърши 1:1

Локо Сф се добра до точката в продължението на мача в Благоевград - 1

Пирин Благоевград и Локомотив София завършиха 1:1 в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Домакините откриха резултата в 45-ата минута чрез Аймен Суда, но дълбоко в добавеното време допуснаха изравняване.

Първата по-интересна ситуация беше пред вратата на гостите. В 4-ата минута Венцислав Бенгюзов центрира в наказателното поле, където Мартин Бачев отправи удар с глава, който премина опасно покрай гредата. Две минути след това Аймен Суда шутира от далечна дистанция, като топката премина над вратата.

В 16-ата минута "железничарите" създадоха първата си възможност за гол. Карлос Франса отправи коварен удар от около 13-14 метра, който след рикошет излезе в корнер. След неговото изпълнение топката се озова в Красимир Страноев. Халфът шутира от далечна дистанция, но Максим Ковальов успя да се намеси и изби. Малко след това удар с глава на Гонсало Кардосо премина над вратата.

В 20-ата минута гостите отново опитаха да преодолеят Ковальов от далечна дистанция, като този път украинецът се намеси добре след удар на Валентин Николов. Четири минути след това Красимир Милошев опита да изненада стража на "орлетата" от над 25 метра, но кълбото премина покрай вратата. Малко след това Димитър Митков засече центриране на Станоев и отправи удар с глава, който премина високо над вратата.

В 33-ата минута Антони Иванов проби през центъра и опита удар от границата на наказателното поле, но топката премина покрай целта. Две минути след това Карлос Франса пропусна най-добрата възможност за гол до момента в мача. Бруно Франко получи отляво и центрира остро, а бразилският нападател на гостите изпревари двама защитници, но от 3-4 метра не успя да насочи топката в очертанията на вратата. Пирин отговори с остро центриране на Андрей Йорданов, но Юго Комано се размина с топката и не успя да я прати във вратата.

В 44-ата минута Юго Комано се отличи със сериозен пропуск. Бенгюзов центрира отляво, а топката стигна до Комано, който от 4-5 метра отправи удар покрай вратата. Само минута по-късно Пирин поведе. Аймен Суда проби през центъра, справи се с Красимир Милошев и със страхотен удар с левия крак от границата на наказателното поле в долния десен ъгъл не остави шансове на Александър Любенов.

В началото на втората част двата отбора по-трудно създаваха положения за гол. В 57-ата минута Франса получи извеждащ пас отдясно в наказателното поле, но Андрей Йорданов със страхотен шпагат успя да избие топката в корнер. След неговото изпълнение Кардосо отправи удар с глава, който Ковальов улови. Пет минути след това се получи разбъркване в наказателното поле. Топката стигна до Валентин Николов, който от изгодна позиция стреля над вратата.

В 72-ата минута Валентин Николов отново опита удар, като и този път не намери очертанията на вратата.

В шестата минута на добавеното време на второто полуврене Локомотив стигна до изравнителен гол. Калоян Кръстев получи топката от Стив Траоре в наказателното поле. Нападателят овладя с гръб към вратата, обърна се и отправи удар от точката за изпълнение на дузпа, а след рикошет в крака на Александър Дюлгеров топката се озова във вратата за 1:1.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай !

    5 2 Отговор
    Черно тото 😂
  • 2 Алигатор

    6 2 Отговор
    Тези от Надежда са , като паразити .
  • 3 1929

    2 1 Отговор
    Само Локо сф !