Last news in Fakti

3 Декември, 2023 19:00 1 679 0

Пол Скоулс за пореден път удари тежко по Манчестър Юнайтед

  • пол скоулс-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Скоулс има оплаквания от Юнайтед като организация, но също и от играчи, които според него не са достойни да носят неговата фланелка

Пол Скоулс за пореден път удари тежко по Манчестър Юнайтед  - 1

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс за пореден път удари тежко по бившия си клуб. Знаменитият халф избълва куп обиди по адрес на „червените дяволи“ след загубата на тима с 0:1 от Нюкасъл.

Скоулс има оплаквания от Юнайтед като организация, но също и от играчи, които според него не са достойни да носят неговата фланелка. Той изтъкна специално двама футболисти.

"Юнайтед е боклук като отбор, играят отчаян футбол от първата до последната минута. В него има много мързеливи играчи и това няма как да не се забележи. По-голямата част от вината за разочароващите резултати е на Маркъс Рашфорд и Бруно Фернандеш“.

„Не разбирам защо Рашфорд беше изненадан, когато Тен Хаг го смени. С какво смята, че заслужава да остане на терена? Това носи повече вреда, отколкото полза за отбора. Бруно Фернандеш има добри качества, той знае как да организира мач и да вкара гол, но много бих искал да съм в съблекалнята преди мач и да видя какво иска треньорът от него. На каква позиция трябва да играе? Къде на терена трябва да се намира? Срещу Нюкасъл той беше навсякъде, просто не там, където трябваше“, заяви Скоулс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА