Last news in Fakti

10 Декември, 2023 14:30 2 368 3

Сочена за най-гореща футболистка в света хвърли бомба с разкритие

  • ана мария маркович-
  • неймар-
  • футбол-
  • сексапил-
  • секси-
  • томаш рибейро

Да, имам връзка. С Томаш Рибейро сме заедно

Сочена за най-гореща футболистка в света хвърли бомба с разкритие - 1

Сваляната преди време от Неймар хърватка Ана Мария Маркович разби огромен брой мъжки сърца, след като хвърли бомба за личния си живот. Красивата футболистка на швейцарския Грасхопър дълго време беше сама, но напоследък все по-често се говори, че има човек до себе си. За да спре всякакви спекулации, самата тя разкри каква е истината.

„Да, имам връзка. С Томаш Рибейро сме заедно“, потвърди хърватката в интервю за 20min.ch. Нейният любим е защитник и до лятото също беше в Грасхопър, където се и запозна с блондинката, но се завърна в родната си Португалия, за да играе за Витория Гимараеш.

„В началото пазех отношенията ни в тайна. Първо, защото исках да се уверя дали любовта от разстояние ще проработи. А и изобщо не се интересувам от мнението на останалите“, самоуверено заяви родената в Сплит госпожица Маркович, която живее в Швейцария от 12-годишна. Сега тя минава през тежък период в кариерата си, тъй като през март скъса връзки и все още се възстановява от тежката контузия, очаквайки завръщането си на терена през януари 2024 година.

Пред чара на Ана Мария малко мъже могат да останат равнодушни. Хубавицата плени и Неймар, който си позволи да хареса нейна снимка през декември миналата година. Намери обаче неподходящ момент и неподходящ кадър, на който тя е облечена с екип на Хърватия. „Гордея се с вас“, беше посланието на футболистката към играчите от националния отбор, които спечелиха бронзовите медали на световното първенство в Катар. Това ядоса милиони в родината на нападателя, тъй като именно Хърватия изхвърли Бразилия на 1/4-финалите. Според хората поведението на Неймар било крайно неприемливо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ценител

    3 1 Отговор
    бива, въпреки че хърватските моми не са нищо особено .....
  • 3 Шокиращо разкритие

    1 0 Отговор
    Не гълтам!!Плюя!!