Last news in Fakti

12 Декември, 2023 19:45 997 1

Ренато Санчес се оправдава: Никога не съм твърдял, че ме е проклел някой Шаман

  • ренато санчес-
  • рома-
  • футбол-
  • джонатан иконе

Португалецът е прекалено суеверен

Ренато Санчес се оправдава: Никога не съм твърдял, че ме е проклел някой Шаман  - 1

В последните часове в Италия, разговорът между футболиста на Рома Ренато Санчес и Джонатан Иконе от Фиорентина стана изключително популярен. След края на мача между двата отбора тази неделя на Стадио “Олимпико” двамата си размениха няколко приятелски приказки. На въпрос на Иконе какво се случва със Санчес и с неговото физическо състояние, португалецът му отвърна, че няма никаква идея и според него някой го е проклел сериозно.

Санчес написа становище в “X”, в което обяснява, че това е бил съвсем нормален разговор между двама бивши съотборници и изобщо не е трябвало да се взимат на сериозно думите му за проклятието.

От “La Repubblica” обаче хвърлиха бомбата поради причината, че преди години именно Санчес беше замесен в скандал с африкански шамани, които са се опитвали да му помогнат да спре да се контузва толкова често.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неграмотно!

    0 2 Отговор
    Според кой правопис думата "шаман" в заглавието е написана с главна буква?