Last news in Fakti

15 Декември, 2023 11:30 990 1

Лудогорец праща под наем крило

  • мунир шуиар-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • под наем

Въпреки многото кадрови проблеми в тима, той не намери място в групата за решителния сблъсък с Нордселанд снощи

Лудогорец праща под наем крило - 1


Ръководството на Лудогорец вече търси нов отбор на фланговия нападател Мунир Шуиар. Въпреки многото кадрови проблеми в тима, той не намери място в групата за решителния сблъсък с Нордселанд снощи. Това е ясен знак, че треньорът Георги Дерменджиев няма никакво намерение да разчита на него през пролетния полусезон.

Шуиар бе привлечен от разградчани след началото на кампанията. Той бе взет на пожар, след като Кирил Десподов премина в ПАОК. Адаптацията на 24-годишния французин обаче не протече добре. Той така и не успя да спечели доверието нито на Ивайло Петев, нито на Дерменджиев.

До момента през кампанията крилото бе на терена само в 7 мача в първенството, като в едва два от тях бе титуляр. За Купата на България записа едно полувреме, а в евротурнирите участва в 4 двубоя. Той така и не откри головата си сметка. Юношата на Ланс е с етикет “трансферно разочарование”. Затова и шансовете му да остане при разградчани през пролетния дял не са големи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.