Last news in Fakti

15 Декември, 2023 13:00 1 177 1

Неприятен инцидент остави в безсъзнание звезда на Виляреал

  • матео габия-
  • лига европа-
  • рен-
  • виляреал-
  • футбол

Звездата на гостите от Испания Матео Габия пострада много сериозно, след като получи удар в главата от свой съотборник

Неприятен инцидент остави в безсъзнание звезда на Виляреал - 1

На много неприятен инцидент станаха свидетели на двубоя от Лига Европа между отборите на Рен и Виляреал.

Звездата на гостите от Испания Матео Габия пострада много сериозно, след като получи удар в главата от свой съотборник. За момент италианецът загуби съзнание и трябваше да бъде ескортиран спешно до най-близката болница.

Габия бе изритан в главата от своя съотборник и капитан на „жълтата подводница” Раул Албиол.

Габия играе във Виляреал под наем от тима на Милан. Договорът му с испанския клуб е до края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нова

    1 1 Отговор
    Дано се оправи. Това е един много глупав спорт. Природата ни е дала две умели ръце след милиони години еволюция. И през последните сто и петдесет години се опитват да върнат хората към животинското царство. Без ръце да играели на топка. Дори американските кююнс са много по-напред в развитието си, защото играят баскетбол или американски футбол и ползват ръцете си. Футбола е тотално деградираща игра, където трябва да покажеш майсторство с крака. Може и да има логика за хора, които нямат ръце, но за всички останали с напълно функциониращи ръце, е стъпка назад в еволюционно отношение. Този нещастник си заврял главата в краката на другия, защото правилата на тъппата игра не му позволяват да си ползва ръцете, а и краката не съобразил да си повдигне. Сега може и да му е трайна повредата на главния, защото главата е за мислене, не за ритнитопковишки изпълнения.