Last news in Fakti

15 Декември, 2023 10:30 752 0

Поляци искат Краев, следят изкъсо ситуацията около национала в Левски

  • левски-
  • андриан краев-
  • виздев-
  • футбол

В Полша пишат, че полузащитникът все още е в списъка на Видзев

Поляци искат Краев, следят изкъсо ситуацията около национала в Левски - 1

Полският Виздев (Лодз) не се е отказал от идеята да привлече халфа на Левски Андриан Краев. Отборът следи изкъсо ситуацията около национала, който отказва да подпише нов договор със “сините”, и от “Герена” ще са принудени да го продадат през зимата, защото в противен случай ще го изпуснат без пари след края на сезона. В Полша пишат, че полузащитникът все още е в списъка на Видзев. За това намекна и собственикът на клуба Томаш Стамировски.

“Имаме ясен план за трансферите през зимата. Нуждаем се от подсилване в средата на терена, защото от началото на сезона ни съпътстваха проблеми с контузии. Трябва да привлечем футболисти, които веднага да се наложат в състава. През зимата знаем, че е трудно да намерим такива, затова искаме да направим умни ходове”, заяви Стамировски пред sport.interia.pl.

През пролетта Видзев следеше под лупа ситуацията с халфа. 24-годишният играч бе наблюдаван няколко пъти през кампанията от скаути на клуба. Очакваше се след края на сезона да бъдат стартирани и разговори за правата му, но до такива в крайна сметка не се стигна.

Краев дори е бил следен и от изненадващия шампион на Полша Ракув.

В началото на годината в офисите на Левски имаше черно на бяло оферта от МОЛ Фехервар за 600 хиляди евро с тенденция маджарите да извадят около 750 хиляди евро, но тя не бе приета от мажоритарния собственик Наско Сираков и впоследствие се стигна до разрива в отношенията между него и тогавашния изпълнителен директор Иво Ивков.

През есента Краев подписа с мениджърската агенция Рогон, където работи бившият футболист на “сините” Джон Ингълс. Веднага се появиха информации, че шотландецът може да трансферира национала отвъд Океана. Процентите Краев да остане на “Герена” в момента са минимални.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА