Last news in Fakti

18 Декември, 2023 12:00 796 1

Томаш и Крушарски се разбраха и продължават заедно напред

  • александър томаш-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • христо крушарски

Специалистът, който има договор с „черно-белите“ до лятото на 2024-а година и се очаква да го изпълни, вече отказа предложение от АЕЛ Лимасол, тъй като не желае да напуска Локомотив по средата на сезона

Томаш и Крушарски се разбраха и продължават заедно напред - 1

Александър Томаш ще остане треньор на Локомотив Пловдив и през пролетния полусезон, въпреки промените в управлението на клуба.

Наставникът се е срещнал с Христо Крушарски, който вече контролира клуба, след като другият съсобственик Адам Сотков му отстъпи акциите. Веднага се появиха слухове, че Томаш може да бъде уволнен при тази промяна и, че дори вече има готов негов заместник в лицето на Христо Златински.

Томаш и Крушарски обаче намерили общ език и ще продължат съвместната работа. Специалистът, който има договор с „черно-белите“ до лятото на 2024-а година и се очаква да го изпълни, вече отказа предложение от АЕЛ Лимасол, тъй като не желае да напуска Локомотив по средата на сезона.

„Смърфовете“ стартираха силно кампанията и записаха за първи път в историята си 9 поредни победи, като дори бяха лидери в класирането за дълъг период. В крайна сметка обаче формата на отбора спадна и пловдивчани ще зимуват на четвърто място. Локомотив ще атакува квота за евротурнирите, но това би било трудно предизвикателство, особено ако важни играчи бъдат продадени.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разочарован

    0 0 Отговор
    хаха, хулиганщината в Бг футбола се обединява ...........