Last news in Fakti

18 Декември, 2023 12:30 917 0

Жозе Моуриньо обясни лошото си отношение към свой играч

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • рома-
  • болоня-
  • ренато санчес

Без Дибала няма класа, а без Ромелу ни липсва физика

Жозе Моуриньо обясни лошото си отношение към свой играч - 1

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо привлече вниманието, след като направи двойна смяна на полузащитника Ренато Санчес при загубата от Болоня с 0:2. Португалецът влезе в игра на почивката при 0:1, но след 20-ина минути игра бе сменен, след като не успя да внесе очакваната промяна в играта на Рома. Специалния после дори не погледна състезателя.

"Мислех, че ако ако гласувам доверие на Реното в този труден момент, ще му помогна да излезе от летаргията - заяви Моуриньо. - Той има психологически проблеми и много страхове заради много контузии в миналото. Работи с ниска интензивност във всичко, което правим. Той се подобрява по обем и натоварване, но никога по интензивност. В последния мач срещу Шериф му дадох 60 минути, а срещу Болоня го пуснах, за да повиши динамиката в играта ни. Но тогава осъзнах, че съм направил грешка, защото той не беше готов да направи този скок в такава интензивна обстановка. Съжалявам... Последният път, когато направих това на играч преди Ренато, беше Матич и ужасно съжалявам за това, но днес не можах да оставя отбора с играч, който беше отчаян. Трябваше да взема това решение".

Португалецът оправда поражението от Болоня с липсата на двете звезди Пауло Дибала и Ромелу Лукаку. Дибала лекува поредна контузия, а Лукаку беше наказан заради червен картон в миналия кръг.

"Без Дибала няма класа, а без Ромелу ни липсва физика. Знаех, че ще е трудно без тях. Имахме големи физически затруднения. Болоня има играчи с умения и интензивност, ние не" каза още Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА