Last news in Fakti

6 Януари, 2024 13:00 1 073 1

Биха шута на треньора на Бразилия

  • фернандо диниз-
  • футбол-
  • бразилия

Решението е взето от президента на Бразилската футболна конфедерация Едналдо Родригес, който е информирал за него шефа на Флуминензе Марио Битенкур

Биха шута на треньора на Бразилия - 1

Фернандо Диниз беше освободен от поста селекционер на бразилския национален отбор по футбол, съобщи "Globo".

Решението е взето от президента на Бразилската футболна конфедерация Едналдо Родригес, който е информирал за него шефа на Флуминензе Марио Битенкур. Диниз съчетаваше позициите на старши треньор на Селесао и на бразилския клуб.

49-годишният Диниз беше назначен на поста през юли 2023-а с едногодишен договор. През миналата година под негово ръководство Флуминензе спечели Копа Либертадорес и стигна до финала на Световното клубно първенство.

Специалистът беше начело в шест мача на Бразилия, в които футболистите постигнаха две победи, едно равенство и три поражения. Тимът е в серия от четири мача без победа. В квалификациите за Мондиал 2026 Селесао е на шесто място със 7 точки след първите шест кръга.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай шукар

    0 0 Отговор
    Да ме зимата мене от махалата за тренер ке ги науча на разни ,,световни,, мурафети