Last news in Fakti

6 Януари, 2024 19:30 1 161 1

Три отбора от Франция искат бранител на Левски

  • левски-
  • жереми петрис-
  • футбол

Според информация на авторитетната френска медия RMC Sport става въпрос за борещ се за спасение тим от Лига 1, както и два от водачите във второто ниво на местния футбол

Три отбора от Франция искат бранител на Левски - 1

Три отбора от Франция искат да подпишат с десния бек на Левски - Жереми Петрис. Според информация на авторитетната френска медия RMC Sport става въпрос за борещ се за спасение тим от Лига 1, както и два от водачите във второто ниво на местния футбол.

Петрис е наясно с желанието на тимовете да го привлекат и обмисля предложенията, се допълва в материала.

Левски пък е с огромна вероятност да се съгласи при почти всяка оферта, тъй като договорът на Петрис с тима изтича през лятото. По всичко личи, че „сините“ и десният краен бранител няма да стигнат до споразумение за подновяване на контракта, а това обрича клуба да го изпусне без пари. От 1 януари 25-годишният играч е свободен да преговаря с всеки желаещ го.

Петрис дойде със свободен трансфер на „Герена“ от разпадналия се Царско село през юли 2022 г. Той бе взет, след като стана ясно, че Станимир Стоилов набързо отписва Анте Блажевич от сметките си.

Кариерата на Петрис стартира от юношите на френския ФК Париж, за да продължи през лятото на 2017 г. в Италия. Там той носи екипа на няколко тима, сред които елитният по онова време Кротоне, преди да премине в Царско село през февруари 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точно

    3 3 Отговор
    И всеки вика - вземи го ТИ