Last news in Fakti

12 Януари, 2024 08:30 2 722 3

Станимир Стоилов не спира да пълни касата на Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • гьозтепе

Последната новина от стадион "Георги Аспарухов" е за продажбата на Роналдо

Станимир Стоилов не спира да пълни касата на Левски - 1

Станимир Стоилов вече не е на "Герена", но благодарение на неговите умения Левски продължава да пълни касата на клуба. Последната новина от стадион "Георги Аспарухов" е за продажбата на Роналдо. Бразилецът поема към Ростов срещу 2 млн. евро, а част от сумата ще остане за "сините".

Роналдо дойде от Байя и подсили бразилската колоня на "Герена" след Уелтън и Цунами. Имаше силни мачове за "сините", имаше и провали, следствие на големи пропуски. Но Роналдо не се задържа дълго и пое към Русия.

Роналдо е вторият футболист, привлечен от Станимир Стоилов, и продаден за сума, каквато доскоро беше само блян за 26-кратния шампион.

Месеци по-рано на "Герена" се разделиха и с най-добрия си централен защитник в лицето на Сонко Сундберг срещу доста сериозна сума за българските стандарти.

Със сигурност сделката за Роналдо няма да е последната, отговорен за която е Стоилов, защото апетит има още към Хосе Кордоба, Уелтън и преквалифицирания от Мъри от нападател в дефанзивен халф Андриан Краев.

Интересно е новата вълна попълнения колко пари ще донесат на клуба - Асими Фадига, Дарлан и бъдещият заместник на Роналдо, който по всичко изглежда също ще дойде от Южна Америка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    8 4 Отговор
    ЛЕВСКИ вече е добре и няма да сложи ТИРЕ, като онова МЕНТЕ доведения Литекс обединен с Етрополе

    Коментиран от #2

  • 2 Новичок

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Шиши ти ли си бре? Та вие сте си сложили тирето много отдавна.Пфу...

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Новичок":

    Първото ТИРЕ пак вие сте го сложили АС - 23, после цдна, цска червено знаме, цска септемврийско знаме и цска! Но на 09 09 2016г цска ФАЛИРА и сега сте Литекс обединен с Етрополе!