Last news in Fakti

16 Януари, 2024 07:30 1 729 4

Гуардиола с изцепка на церемонията FIFA The Best (ВИДЕО)

  • манчестър сити-
  • хосеп гуардиола-
  • фифа the best-
  • фифа-
  • футбол

Испанският специалист съвсем заслужено грабна приза, след като изведе "гражданите" до требъл

Гуардиола с изцепка на церемонията FIFA The Best (ВИДЕО) - 1

Треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола спечели наградата на ФИФА The Best за най-добър треньор през 2023-а година.

Испанският специалист съвсем заслужено грабна приза, след като изведе "гражданите" до требъл. Под негово ръководство английския клуб триумфира във Висшата лига, Шампионската лига и ФА Къп.

Интересното е, че това е вторият требъл на Гуардиола в треньорската му кариера, като първия постига с Барселона. Именно на това обърна внимание и един от водещите на бляскавата церемония - Тиери Анри.

Легендарният футболист запита мениджъра кой е по-добрият му отбор. Миналогодишния Сити или състава на каталунците през 2009-а година, когато ги извежда до требъла.

Пеп изпита трудности да отговори и тогава направи сериозна изцепка на сцената, коментирайки с нецензурната дума "f**k, която най-просто можем да преведем като "мамка му". Реакцията на испанеца предизвика бурен смях на церемонията в Лондон, а видеото на случката обиколи социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    3 2 Отговор
    С играчи за стотици милиони ,като тези в МС почти всеки средно добър, ще стане супер треньор !
  • 2 Шах

    1 0 Отговор
    Истината е, че който може го прави, който не може коментира.
  • 3 СЕНЗАЦИЯ

    1 0 Отговор
    НА мисирките, а не казвате, че благодари на всики играчи и хората в съблекалните, а трябваше да спомене и перачки, гладачки на екипите, та даже и фигиенистки в съблекалнята... А думата ви в кавички, е ежедневие в разговорния език, и за това предизвика одобрителе смях в залата. По-скоро са обикновенни хора отколкото надути пуяци
  • 4 бай Даньо

    1 0 Отговор
    Еха, а защо не спменавате нищо за 11те футболистки, или цепките по великолепните им рокли, или гърдите им без сутиен