Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 11:00 967 0

Манчестър Сити с любопитен трансфер

  • манчестър сити-
  • жирона-
  • савио-
  • фабрицио романо-
  • футбол-
  • трансфер

19-годишният футболист е под наем от Троа в испанския клуб до края на сезона, като и двата клуба са притежавани от собствениците на “гражданите” - холдинговата компания “City Football Group”

 Манчестър Сити с любопитен трансфер  - 1

Манчестър Сити ще привлече през лятото бразилското крило на Жирона Савио, съобщават английските медии и трансферният експерт Фабрицио Романо.

19-годишният футболист е под наем от Троа в испанския клуб до края на сезона, като и двата клуба са притежавани от собствениците на “гражданите” - холдинговата компания “City Football Group”.

Именно това ще улесни трансфера, като разговорите между Сити и французите са напреднали. Все още не са ясни финансовите параметри на сделката, като се очаква окончателно завършване на преговорите през следващите няколко дни.

Савио може да играе както по двата фланга на атаката, така и като офанзивен халф. Бразилецът е един от най-добрите играчи на сензацията Жирона през този сезон, като има 7 гола и 7 асистенции в 27 мача дотук. Заговори се, че той вече е в полезрението на Барселона, но по всичко изглежда, че ще продължи кариерата си при “гражданите”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА