Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 07:00 1 776 8

Клоп създава "екологичен семеен рай" на Балеарските острови за 4 милиона евро (СНИМКИ)

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • къща имение-
  • ливърпул

Бившият вече треньор на Ливърпул е превърнал имението в нискоенергийна къща, която е със свързана климатична и отоплителна система

Клоп създава "екологичен семеен рай" на Балеарските острови за 4 милиона евро (СНИМКИ) - 1

Треньорът Юрген Клоп създава „екологичен семеен рай“ в Майорка, след като закупи къща на Балеарските острови за 4 милиона евро. Наставникът на Ливърпул шокира света на футбола в края на януари, след като анонсира, че ще напусне „Анфийлд“ след девет години работа в клуба.

Договорът на Клоп с клуба е до 2026-а година, но той взе решението да приключи авантюрата си с „червените“ предварително. 56-годишният германец изтъкна като причина „липса на енергия“ и разкри, че може и да не работи повече като треньор. Със сигурност предстоят месеци, в които германецът ще страни от най-популярната игра и ще си почива, но спекулациите около следващия му ангажимент не спират да изникват всеки ден.

Клоп е закупил имота на Майорка през 2022-а година за четири милиона евро от швейцарският бизнесмен и артист – Ролф Кние и сега е направил тотален ремонт на имота, който се простира на фантастичните 5000 квадратни метра.

Bild пише, че Клоп е превърнал имението в нискоенергийна къща, която е със свързана климатична и отоплителна система. Двете системи се регулират от компютър, за да се гарантира, че температурата вътре остава непроменена, независимо от времето, което е навън. Изданието пише също така, че всички електрически устройства в имота могат да се регулират централно, а Клоп може да ги управлява от телефона си.

Устройството е предназначено за използване и се очаква да намали потреблението на електроенергия до 75 процента.

Известен факт е, че Балеарските острови са предпочитана дестинация за германеца, когато е на почивка със своята жена – Ула.

Работата по озеленяването на градината им е поверена на същата компания, която е проектирала градината на хотел Son Bunyola, който е собственост на британския милиардер Ричард Брансън.

За девет години работа в Ливърпул Клоп спечели Висшата лига, Шампионска лига, ФА Къп, Карабао Къп, както и Световното клубно първенство и напускането му предизвика шок във Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    13 0 Отговор
    Построява ги с Честно Спечелени пари
  • 2 БАНКЯНЕЦ

    2 1 Отговор
    А по-полека журналята. На росопу Барса само гаража чувствува толко.
  • 3 Гацо

    0 0 Отговор
    Те такаа кукя ми требве да чувам свиние у нея...

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Гост

    9 0 Отговор
    Космически са 4 млн. евро, когато ги искат за 500 квадрата мутробарок изкензан в някоя махала у шоплука без водопровод, канализация и асфалт. За това по снимките са си нормална цена.
  • 5 майстор

    6 0 Отговор
    Има пари човекът и си угажда. Да е жив и здрав!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.