Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 11:30 901 0

Левски с интерес към национал на България

  • алекс колев-
  • левски-
  • футбол-
  • нападател-
  • национал-
  • селекция

Комуникацията между двете страни се е провела в Турция, където и двата тима са на подготовка

Левски с интерес към национал на България - 1
Снимка: sportal.bg

Левски проявява интерес към нападателя на Крумовград Алекс Колев, пише "Тема спорт". Ръководството на "сините" вече се е свързало с шефовете на новака в елита, като дори е отправило и конкретна оферта за 31-годишния таран. Комуникацията между двете страни се е провела в Турция, където и двата тима са на подготовка. Колев дори изгледа последните две контроли на Левски - срещу Динамо (Киев) и срещу юношите на Шахтьор (Донецк).

През есента юношата на "сините" вкара 6 гола в 19 мача в първенството, включително и във вратата на Левски при равенството 2:2 в Коматево. Силните му игри дори му донесоха и повиквателна за националния отбор от Илиан Илиев.

Ръководството на Крумовград обаче не смята лесно да изпусне звездата си. В клуба искат да получат солидна сума за правата на играча, а в Левски нямат особено голям бюджет за трансфери и това може да попречи на сделката.

От друга страна обаче пък самият Колев може да опита да наклони везните към "сините". Наскоро той сам призна, че иска да завърши кариерата си на "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА