Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 11:30 1 062 5

Левски с оферта към национал, но засега удря на камък

  • алекс колев-
  • левски-
  • футбол-
  • крумовград

Преговорите обаче продължават и се очаква от „Герена“ да повишат офертата си за национала след финализирането на продажбата на Уелтън

 Левски с оферта към национал, но засега удря на камък - 1

Най-активният отбор в efbet Лига на трансферния пазар тази зима - Левски продължава да напира за нападател. От Герена са изпратили оферта за централния нападател на Крумовград - Алекс Колев.

Предложението на сините обаче не е удовлетворило ръководството на новака в елита. И засега двете страни не са си стиснали ръцете.

Преговорите обаче продължават и се очаква от „Герена“ да повишат офертата си за национала след финализирането на продажбата на Уелтън. Столичани искат да привлекат нов нападател, тъй като в момента водят разговори за трансфера на Рикардиньо в чешкия Виктория Пилзен, а Билал Бари не е гов за игра.

„Наистина в клуба пристигна оферта за Алекс Колев от Левски. Нас обаче не ни удовлетворява. Може да има раздвижване, след като продадоха Уелтън. Ние не се притесняваме и не бързаме. Засега окомплектовахме състава за новия сезон, но всичко все още е отворен процес“, заяви пред БГ дерби спортният директор на Крумовград - Костадин Ничев.

По време на лагера на "сините" в турския курорт Белек Алекс Колев изгледа две контроли на тима. Това още повече засили спекулациите за негов трансфер в Левски. Той бе на трибуните при победите над Динамо Киев (1:0) и Шахтьор Донецк до 19 г. (2:1). Дебютиралият наскоро в националния отбор футболист е юноша на столичани и заяви, че би искал да облече синия екип и дори да завърши кариерата си на стадион „Георги Аспарухов“.

От началото на сезона 31-годишният таран има на сметката си шест гола в 20 мача във всички турнири. През зимата интерес към него проявяваше и румънският Петролул.

Левски ще се опита да си осигури услугите на Колев до рестарта на първенството. В момента треньорът на "сините" Николай Костов разполага за върха на атаката с Рикардиньо, юношата Преслав Бачев, а на тази позиция може да бъде използван и Илиян Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай !

    3 2 Отговор
    Раев с какво ще му плаща ? Със семки и бонбонки 😂

    Коментиран от #2

  • 2 Пепи

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бегай !":

    Не го мисли. Нашите футболисти струват по 3 милиона.

    Коментиран от #3

  • 3 Бегай !

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пепи":

    Три милиона капачки от уиски 😂
  • 4 Факт

    1 1 Отговор
    На рибния пазар в Осака една риба тон ,струва толкова 😁😀😂😃
  • 5 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Тук до на живее Али Буран, на 42 години рита топка в махлата, ако иска бате Наско да ми звъни на преговаряме. Абе продадохме всичко и сега търсим застаряващи футболисти от селата, айде моля ви се, май като издумкат парите, ще трябва пак да връщаме Мъри да събере футболисти, че като гледам Костов какви докара, рязко ми става лошо.