Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 15:44 957 0

Луис Енрике мълчи след новината за напускането на Мбапе

  • мбапе-
  • луис енрике-
  • псж

Заинтересованите страни все още не са казали нищо публично, измъкна се треньорът на ПСЖ

Луис Енрике мълчи след новината за напускането на Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ПСЖ Луис Енрике отказа да коментира новината, че Килиан Мбапе ще напусне клуба в края на този сезон, когато говори пред медиите в петък. В четвъртък стана ясно, че Мбапе няма да остане в Париж, предаде Топспорт.

"Не, не мога да кажа нищо", заяви Луис Енрике на пресконференцията.

След това той бе попитан дали се притеснява за ангажираността на играча до края на сезона, но мениджърът даде да се разбере, че това е тема, която не подлежи на обсъждане.

"Ще се опитам да сложа край на тази тема. Нямам никакви коментари, които да направя", заяви наставникът.

"Заинтересованите страни все още не са казали нищо публично, Килиан Мбапе не е казал нищо публично. Когато и двете страни се изкажат, аз ще дам своето мнение", добави Енрике.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА