Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 06:45 1 651 6

Мъри Стоилов: Нищо не ми тежи! Вече няма за какво да се чуваме със Сираков

  • станимир стоилов-
  • наско сираков-
  • футбол-
  • гьозтепе-
  • левски

Избягах заради скрити управляващи и изпуснати управленци

Мъри Стоилов: Нищо не ми тежи! Вече няма за какво да се чуваме със Сираков - 1

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов наруши близо едногодишното си мълчание, след като напусна „сините“. Мъри, който в момента води турския Гьозтепе, говори пред Подкаста „Код Спорт“, където разкри причините поради които си тръгна от „Герена“.

Той призна, че вече не поддържа връзка с мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков.

„Не сме се чували, откакто си тръгнах. Вече няма за какво да се чуваме. Нищо не ми тежи, всеки си избра неговия път“, категоричен бе Стоилов.

„Избягах заради скрити управляващи и изпуснати управленци. Така бягах 13 години от спуснати бащици. За периода, в който бях в Левски, игрово изравнихме Лудогорец и надминахме ЦСКА, които 4-5 мача нямаха голово положение срещу нас“, каза още наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-ха

    8 8 Отговор
    Тоя много алчен за пари.Въобразява си че е повече от "Левски".Както Стоичков си мисли че той е футбола.И без двамата може и е по-добре.
  • 2 1914

    6 7 Отговор
    Тоя к@ун излезе голям б0клук, и се мисли за велик във футбола, а всъщност е там където има пари и с пари всеки може

    Коментиран от #3

  • 3 Руди

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "1914":

    Ти за без пари ли работиш?

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 4 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Руди":

    Аз го правя само по любов, бе. Не съди другите по себе си
  • 5 Кубрат

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Руди":

    Че хасковския без пари ли работи? Не искал бащици, той все едно е работил в западен клуб.обикаля Азия а там навсякъде са бащици.Дори и сега в Турция от къде мисли че идват парите.иначе като треньор не лош, за трета лига на Германия.
  • 6 Лимит

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Руди":

    Всеки работи за пари, но не може на играчите да има лимит на заплати а за теб да няма, какъв пример дава генерала на войниците си? И това самочувствие оле мале все той прав все нй-велик. Единствено можело да греши, но с това че не бил диалогичен, без думи самовлюбен.