Last news in Fakti

12 Март, 2024 22:20 925 0

Станаха ясни две от летните трансферни цели на Байерн Мюнхен

  • байерн мюнхен-
  • крист фюрих-
  • щутгарт-
  • мартин субименди-
  • реал сосиедад-
  • футбол

"Билд" разкри две от имената, които попадат в трансферния списък на Макс Еберл и Кристоф Фройнд

Станаха ясни две от летните трансферни цели на Байерн Мюнхен - 1

Спортният отдел на Байерн Мюнхен търси нов треньор, но наред с това готви и лятната селекция на отбора. "Билд", цитирани от Gong.bg разкри две от имената, които попадат в трансферния списък на Макс Еберл и Кристоф Фройнд. Става дума за германския национал Крист Фюрих от Щутгарт и Мартин Субименди от Реал Сосиедад.

На "Алианц Арена" разглеждат Фюрих като добра и евтина опция за фланговете. През този сезон 26-годишният футболист прави фурор за швабите, като седем гола и седем асистенции в 25 мача в Бундеслигата. Ако Щутгарт се класира за Шампионска лига, което е почти сигурно, то цената на Фюрих ще е около 23,5 млн. евро. Плюс за него е и, че е национал на Германия.

Договорът му с Щутгарт е до лятото на 2028 година.

Байерн ще иска да привлече и типичен дефанзивен халф, като на този етап избор №1 е Субименди. Халфът и основният фаворит за нов треньор Шаби Алонсо имат общ агент, а освен това са работили заедно и в Реал Сосиедад Б.

Смята се, че ако баварците успеят да уредят Алонсо, то трансфер на Субименди ще бъде много по-лесен.

Халфът има освобождаваща клауза на стойност 60 млн. евро. Интерес към него има и от Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА