Last news in Fakti

18 Март, 2024 19:08 799 0

Християн Петров е най-проспериращ футболист за 2023 година

  • християн петров-
  • цска-
  • футбол-
  • футболист на годината

Голямата конкуренция беше между Християн Петров (ЦСКА), Асен Митков (Левски) и Георги Николов (Хебър и Ботев Пловдив)

Християн Петров е най-проспериращ футболист за 2023 година - 1
Снимка: БГНЕС

За пореден път по време на церемонията „Футболист на годината“ се отреди кой български играч е най-проспериращ за 2023-а година.

Голямата конкуренция беше между Християн Петров (ЦСКА), Асен Митков (Левски) и Георги Николов (Хебър и Ботев Пловдив). Призът беше връчен от младежкия национален селекционер – Александър Димитров, а спортните журналисти отредиха тя да отиде в ръцете на бранителя на ЦСКА – Християн Петров.

Капитанът на младежите след получаването на приза заяви: „За мен е чест да спечеля тази награда. Благодаря на семейството ми, националният отбор и моя клубен отбор. Обещавам само добри игри за в бъдеще“, каза той на сцената.

48 гласа отидоха на сметката на Петров, а втори остана Николов с 28. Асен Митков е трети с 16 гласа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА