Last news in Fakti

20 Март, 2024 17:00 1 794 2

Стана ясно кой ще плати гаранцията на Дани Алвеш

  • дани алвеш-
  • футбол-
  • затвор-
  • гаранция

Освен солидната сума, която трябва да бъде платена, Алвеш ще трябва да предостави на испанските власти и двата си паспорта – бразилски и испански

Вече излязоха информации, че Даниел Алвеш може да бъде освободен от затвора. Според медиите в Испания, бразилецът може да бъде пуснат под гаранция срещу сумата от 1 млн. евро. Освен солидната сума, която трябва да бъде платена, Алвеш ще трябва да предостави на испанските власти и двата си паспорта – бразилски и испански.

На 22 февруари съд в Барселона осъди 40-годишния Алвеш на 4,5 години затвор за изнасилване на момиче в местен нощен клуб през 2022 г. Освен това той е осъден да плати 150 хиляди евро на жертвата под формата на морално обезщетение.

Часове по-късно, след като стана ясно, че съществува вариант Алвеш да бъде освободен под гаранция, медиите в Испания разпространиха любопитна информация. Според публикациите, гаранцията на Алвеш ще бъде платена от семейството на Неймар.

В момента самият Алвеш не може да разполага със средствата си, тъй като откакто започна процеса срещу него, всички негови сметки бяха замразени.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бат иван

    9 0 Отговор
    за "жертвата" 150к, за съда 1 млн, той на свобода и всички са доволни
  • 2 Николай

    0 1 Отговор
    Съда разбра че е сгрешил и сега се чуди как да излезе от това положение защото ще има контра дело за това че е бил задържан и лежал в затвора без право.Не всичко което пишат е истина.Момичето доброволно отива и се съгласява а след това се консултира и завежда иск за изнасилване с цел парично обезщетение.Това го казва и нейната братовчедка с която са били заедно вечерта но лизбийската общност застава зад нея с цел да се покаже че тя е сила и може да защити всяка една жена прави невярно доказателства и сега когато почнаха да излизат истините се разбра че съда е бил лъган през този период а Дани е в затвора.Ако той не сключи споразумение със съда то той ще заведе иск за десетки милиони които държавата ще трябва да му изплати.