Last news in Fakti

7 Април, 2024 14:01 1 808 5

Муртазалиев нокаутира Кълкей и спечели световна титла на IBF (ВИДЕО)

  • муртазалиев-
  • нокаутира-
  • кълкей

Краят на битката дойде в предпоследния 11-ти рунд

Муртазалиев нокаутира Кълкей и спечели световна титла на IBF (ВИДЕО) - 1
Кадър: RBB

Бахрам Муртазалиев (22-0) (вдясно) завоюва титлата на Международната боксова федерация (IBF) в категория супер-уелтър и запази перфектната си статистика в професионалния бокс. Руснакът нокаутира Джак Кълкей (33-5) на бойна галавечер в Бранденбург, предава sportal.bg.

Краят на битката дойде в предпоследния 11-ти рунд, когато 38-годишния представител на домакините падна в нокдаун след дълга комбинация от крошета и прави удари на Муртазавалиев. Германецът се изправи навреме, но реферът видя, че не е в състояние да продължи двубоя и сложи край на спора.

Това бе първа битка за Муртазавалиев след 16 месеца пауза. Преди момента на нокаута той водеше по точки в две от три съдийски карти.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасковски каунь

    8 0 Отговор
    Руснакът му смачка кофичката. Мозъкът му стана свиленградско малиби.
    БРАВО!
  • 2 някой

    7 0 Отговор
    Така като гледам . Накрая и двамата не са знаели къде се намират . Всеки удар влиза . Руснака е бил с една идея по-издържлив , и е запазил малко силица за накрая.
  • 3 дедо

    5 1 Отговор
    на кавказците кардиото им е по две спрямо нашето

    Коментиран от #4

  • 4 Видял

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "дедо":

    Кавказ дядо е прекрасно място.Бил съм там много пъти -уникална природа и хора. И наистина спортистите там са от"друго тесто"... Имат много хъс,увереност,чест и "нямат спирка" когато става въпрос за двубой. От там е и нашият корен-дори и до днес имат в Русия една република която се казва Кабартино-БълКария.Просто през вековете ние сме се поизмешали-а те не...Винаги с уважение ще си спомням за тамошните хора-мъжете са им МЪЖЕ а жените са им ЖЕНИ.
  • 5 Опааа

    5 2 Отговор
    Руснак! 👍🇷🇺