Last news in Fakti

5 Юни, 2024 11:20 1 144 2

Братовчед на Григор Димитров впечатли с отиграване на Ролан Гарос (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • ролан гарос-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • александър василев

17-годишният талант попадна във фокуса на вниманието с уникален прехвърлящ удар с гръб

Братовчед на Григор Димитров впечатли с отиграване на Ролан Гарос (ВИДЕО) - 1

Александър Василев, който е братовчед на звездата ни при мъжете Григор Димитров, впечатли с отиграване на Откритото първенство на Франция по тенис при юношите до 18 години.

17-годишният талант попадна във фокуса на вниманието с уникален прехвърлящ удар с гръб към мрежата при загубата от французина Тео Папамаламис с 2:6, 6:7(5) на юношеската надпревара на "Ролан Гарос".

Ударът впечатли публиката, както и организаторите, които качиха отиграването в официалния си канал, в който много рядко може да бъде видяно видео от юношеската надпревара.

Александър Василев е номер 54 в света до 18 години в момента. Той започна с две победи в квалификациите на "Ролан Гарос" - над французина Лени Кутурие и корееца Дон Юн Хуон, за да влезе в основната схема.

The juniors definitely have skills, take a bow Alexander Vasilev 👏#RolandGarros pic.twitter.com/bA9cHloqgM

— Roland-Garros (@rolandgarros) June 3, 2024


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шеф на МВР

    2 0 Отговор
    Все тая - няма психика като него. Слаби нерви
  • 2 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    1 0 Отговор
    Впечатлил с някакъв финт на терена, пък паднал. И за какво тогава го възхвалявате, освен че е братовчед на Григор Димитров?