11 Юни, 2024 15:37 559 2

Въвеждат технология на голлинията от новия сезон

  • бфс-
  • атанас фурнаджиев-
  • футбол-
  • efbet лига

Също така ще се продължи сътрудничеството с настоящия доставчик на системата ВАР, като оттук нататък българското първенство ще се снима с осем камери, а не с шест

Вицепрезидентът на БФС - Атанас Фурнаджиев разкри, че от новия сезон в efbet Лига ще бъде въведена технология на голлинията, която ще сигнализира при попадение. Също така ще се продължи сътрудничеството с настоящия доставчик на системата ВАР, като оттук нататък българското първенство ще се снима с осем камери, а не с шест.

„Има оптимизъм в това футболът да върви нагоре, но всички трябва да работим, не БФС сам без помощта на държава и общини. Всички трябва да работим в тази насока – по отношение на инфраструктура, на стадиони. Това е пътят“, каза Атанас Фурнаджиев.

„Имаше спорове, и то доста, имаше дискусии и неслучайно продължи 3 часа. Ще има още две камери за технологията за голлинията, бяха 6 камери, вече ще са 8. Освен за подпомагане за технологията за голлинията, ще е по-ясна и линията на засадата“, добави той.

Жребият за новия сезон в efbet Лига ще бъде теглен в четвъртък.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Руди Хес

    1 0 Отговор
    Ненужна технология, нищо няма да сигнализира с тези леваци начело с еднокнижника Гонзалес, те просто не могат да уцелят онова седем метровото, че да изпуска нещото