Last news in Fakti

11 Юни, 2024 17:40 553 0

Левски смени съперника за първата контрола

  • левски-
  • футбол-
  • контрола-
  • лятна подготовка-
  • ботев враца-
  • спартак плевен

Промяната се прави по молба на предварително обявеният съперник – Ботев (Враца), в чийто планове за лятна подготовка са настъпили промени

Съперникът на Левски за първата контролна среща от лятната подготовка е променен. На 22 юни, събота „сините“ ще се изправят срещу Спартак (Плевен).

Промяната се прави по молба на предварително обявеният съперник – Ботев (Враца), в чийто планове за лятна подготовка са настъпили промени.

Двубоят със Спартак (Плевен) ще се проведе на „Градски стадион“ в Правец, където Левски ще бъде на подготвителен лагер от 16-ти до 29-ти юни. Часът на срещата ще бъде уточнен допълнително.

ПФК Левски благодари на ръководството на Спартак (Плевен) за проявеното разбиране и бързата реакция при организирането на контролната среща, съобщава сайтът на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА